Mijn favorieten

Qualis

Verhagen Makelaars voert Qualis label!

Het label staat voor een krachtenbundeling van NVM-makelaars die een gezamenlijke verkoopstrategie hebben ontwikkeld voor de verkoop van woningen in het midden- en hogere segment.

Het Qualis keurmerk is toegekend aan ruim 45 NVM-kantoren verspreid over heel Nederland op basis van een uitstekende reputatie, een brede expertise en een goede, vaak leidende, marktpositie in het segment.

Wat kunt u van ons verwachten ?

Qualis NVM makelaars maken gebruik van gezamenlijke actieve marketing bij verkoopbemiddeling en geloven in een optimale presentatie van de woning maar ook in de gerichte inzet van de volgende marketingtools:

  • Qualis Magazine (4 edities per jaar). Lifestyle magazine dat wordt gekenmerkt door eigentijdse redactionele artikelen over onder andere wonen, lifestyle, kunst en cultuur. Het betreft een glossy, full colour magazine waarin het exclusieve woningaanbod van de door Qualis geselecteerde NVM makelaarskantoren wordt gepubliceerd.

 

  • Qualis Gallery (2 edities per jaar). Dit door Qualis uitgegeven glossy full colour magazine biedt ruim 250 pagina’s louter exclusief woningaanbod, welke 2 x per jaar wordt verzonden naar eigenaren die hun woning op dat moment te koop hebben staan in het midden- en hoger segment door het gehele land.

          Klik hieronder om de meest recente uitgave te bekijken.
          [Qualis e Gallery]

  • Qualis e-Magazine is een glossy lifestyle magazine met interessante redactionele artikelen over o.a. kunst, reizen en culinair, aangevuld met exclusief woningaanbod van de bij Qualis aangesloten en geselecteerde NVM makelaarskantoren. 

          Klik hieronder om u aan te melden voor het e-Magazine.
          [Aanmelden e-Magazine]

Daarnaast wordt het verkoopaanbod onder meer geplaatst op www.qualis.nl en is  het te volgen via facebook, twitter, pinterest en youtube.

Bovendien wordt het Qualis-verkoopaanbod dankzij deze marketing ook op Funda beter bezocht.

In een persoonlijk gesprek met u lichten wij graag onze strategie verder toe. De verkoop van uw huis verdient onze professionele aanpak en aandacht!