Terug naar de resultaten
De Bleeck Kavel 1 in Waalre 5581 WX

De Bleeck kavel 1

5581 WX Waalre
Koopsom € 410.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

In Waalre krijgt u de kans om uw eigen woondroom te realiseren! Hier ontwerpt en bouwt u uw eigen vrijstaande woning op een royaal kavel. Het plangebied omvat 2 kavels van respectievelijk circa 1030 m² en ca. 808 m² groot en zijn gelegen nabij het centrum van Waalre met velerlei voorzieningen zoals scholen, winkels, sport en natuur. Prima ontsluitingsmogelijkheden A2/A50/A67 en op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In Waalre krijgt u de kans om uw eigen woondroom te realiseren! Hier ontwerpt en bouwt u uw eigen vrijstaande woning op een royaal kavel. Het plangebied omvat 2 kavels van respectievelijk circa 1030 m² en ca. 808 m² groot en zijn gelegen nabij het centrum van Waalre met velerlei voorzieningen zoals scholen, winkels, sport en natuur. Prima ontsluitingsmogelijkheden A2/A50/A67 en op fietsafstand van ASML, Maxima MC en de High Tech Campus.

De te bouwen woning op deze kavels dient qua bouwstijl aan te sluiten bij de bestaande woningen aan de Bleeck. Voor kavel 2 is de aanpassing van het bestemmingsplan nog niet definitief. De kavelpaspoorten tonen inspiratiebeelden en bevatten de omschrijvingen voor de vormgeving van de woningen.

Kavel 1: kadastraal bekend gemeente Waalre, sectie A, nummer 5457 ged., groot ca. 1030m².
Kavel 2: kadastraal bekend gemeente Waalre, sectie A, nummer 5457 ged., groot ca. 808m².


TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Makelaars.


Verhagen Makelaars
Willibrorduslaan 27
5581 GA WAALRE

040-2212291
info@verhagenmakelaars.nl
www.verhagenmakelaars.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 410.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan drukke weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1030 m² Kadasteroppervlakte 1030 m² Kadastrale gegevens Gemeente Waalre Sectie A Perceelnummer 5457 Oppervlakte 1030 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar De Bleeck kavel 1, 5581 WX Waalre

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact op

Om de inhoud van deze pagina aan te passen dient u in het Realworks Systeem CMS pagina 'Neem contact op' wijzigen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.