Terug naar de resultaten
Kievitlaan 11 in Riethoven 5561 VZ

Kievitlaan 11

5561 VZ Riethoven
Koopsom € 695.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

In uitbreidingsplan aan de rand van villapark Walik gelegen bouwkavel van 1012 m² voor het bouwen van een vrijstaande "bosvilla". Het uitgangspunt van het project is "Wonen in het bos". Gelegen nabij ASML, Maxima MC, Hightech campus en het landelijke snelwegennet.

Het betreft een nieuw te bouwen woning op een bouwkavel uit een Ruimte voor Ruimte plan waarbij het uitgangspunt
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 184 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

In uitbreidingsplan aan de rand van villapark Walik gelegen bouwkavel van 1012 m² voor het bouwen van een vrijstaande "bosvilla". Het uitgangspunt van het project is "Wonen in het bos". Gelegen nabij ASML, Maxima MC, Hightech campus en het landelijke snelwegennet.

Het betreft een nieuw te bouwen woning op een bouwkavel uit een Ruimte voor Ruimte plan waarbij het uitgangspunt is: door de bomen het bos weer zien, wonen in het bos. Het architectuurbeeld in het bos milieu is veelvormigheid. Het is belangrijk om de individualiteit van de woningen tot uitdrukking te laten komen. Bij de woningontwerpen is moderne, eigentijdse architectuur het uitgangspunt, inspiratie daarvoor is b.v. vlakbij te vinden in het werk van Gerrit Rietveld. 


Perceel kadastraal bekend gemeente Riethoven, sectie E, nummer 1367, groot 1012m².
Bouwjaar: 2019. Woonoppervlakte circa: 184 m², inhoud circa 815 m³.

Realiseer nu een prachtige villa op dit kavel gelegen in het villa park Walik. De getoonde, nog te bouwen, woning betreft een voorbeeld in boerderijstijl met zadeldaken en tussenlid met platdak.

BEGANE GROND:
Ontvangsthal, patio, werkkamer, zitkamer, keuken proviandberging, gang,
slaapkamer 1, badkamer , slaapkamer 2, slaapkamer 3, toilet , technische ruimte en inpandig garage.

In de koopprijs is het volgende inbegrepen:
bouwkavel 1012 m²;
aanneemsom incl. btw 21 %.

Technische omschrijving is op aanvraag beschikbaar. In de aanneemsom zijn diversen stelposten opgenomen welke door u, indien gewenst, aangepast kunnen worden. De prijs is derhalve indicatief. Naar wens aanpassen van het ontwerp is ook mogelijk, maar zal van invloed zijn op de totaalprijs. Daarnaast dient men rekening te houden met bijkomende kosten zoals leges, architect , constructeur, nutsaansluitingen, hemelwater, infiltratie, tuinaanleg etcetera.

TER INFORMATIE:

Deze informatie is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Makelaars.


Verhagen Makelaars
Willibrorduslaan 27
5581 GA WAALRE

040-2212291
info@verhagenmakelaars.nl
www.verhagenmakelaars.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 695.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nog te bouwen. Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 184 m² Perceeloppervlakte 1012 m² Inhoud 815 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Isolatie Volledig geïsoleerd Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Riethoven Sectie E Perceelnummer 1367 Oppervlakte 1012 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kievitlaan 11, 5561 VZ Riethoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact op

Om de inhoud van deze pagina aan te passen dient u in het Realworks Systeem CMS pagina 'Neem contact op' wijzigen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.